Étkezés előtti koktélok
Adonis
Keverőpohárban
1/3 édes wermut
2/3 száraz Sherry
1 öntet Orange bitter
Narancshéjszelet
Americano
Keverőpohárban
½ száraz wermut
½ Campari
Tetejére citromhéjolajat
Permetezünk
Kevés szódavízzel felspriccelni
Astória
Keverőpohárban
3 csepp Orange bitter
2/3 gin
1/3 száraz vermut
1 szem olívabogyó
Bailecitó Cubano
3/10 Havanna fehér rum
1/10 zöldmandulaszirup
3/10 Egri bikavér
2/10 Olimpos narancslé
Calvados
Shakerben
1/3 Calvados
1/3 narancslé
1/6 Cointreau
1/6 Orange bitter
Casino
Shakerben
1/3 száraz gin
¼ citromlé
¼ Marschino
1 szem cseresznye
Devil
Keverőpohárban
2/5 Egri bikavér
2/5 száraz pezsgő
1/5 cseresznyepálinka
1 citromkarika
Hungária
Shakerben
1/3 Tokaji szamorodni / száraz /
1/3 gin
1/3 Ampelos száraz vermut
1 szem olajbogyó
Josefin
Shakerben
2/5 Baccardi rum
1/5 Mandarin Napoleon
1/5 Cointreau
1/5 száraz Martini
1 szelet narancs
Manhattan
Keverőpohárban
1/3 száraz vermut
2/3 Canadien whisky
2 csepp angosztura
1 szem olívabogyó
Salome
Keverőpohárban
1/3 gin
1/3 Dubonet
1/3 száraz vermut
Valencia
Shakerben
1/3 narancslé
2/3 barackpálinka
4 öntet Orange bitter