Bólék
Bor / 4- 6 személyre /
1 dl Maraschino
5 cl Triple-sec
3 karika ananász
3 szál fodormenta
5 evőkanál porcukor
1 db apróra vágott narancs
1,5 l aromás fehér bor
Eper / 4-6 személyre /
1 dl Hungária brandy
5 cl Cointreau
30 dkg szép, érett eper
5 evőkanál porcukor
2 üveg Pannonia félédes pezsgő
Narancs / 4- 6 személyre/
60 dkg megtisztított narancs
10 evőkanál porcukor
1 dl Cointreau
1 dl Hungária brandy
5 cl cseresznyepálinka
1 l fehér bor
1 üveg Törley édes pezsgő
Oázis / 4- 6 személyre /
1 dl Calvados
5 dl Triple-sec
3 karika ananász
2 cl citromlé
5 evőkanál porcukor
1 l almabor
3 üveg Oázis
Őszibarack / 4-6 személyre /
8 db őszibarack
10 evőkanál porcukor
5 cl őszibaracklikőr
1 dl Tokaji szamorodni / édes/
1 dl vörös bor
1 üveg Debrői hárslevelű
1 üveg Talizmán félédes pezsgő
Sangria / 6-8 személyre/
2 dl konyak
1 dl Cointreau
1 dl friss citromlé
3 dl Villányi burgundi
1 üveg Hungária demi sec
2 db narancs