Crusta
A crusták dekoratív italok. Nevüket a pohár szélén kialakított cukorkarima elnevezéséből kapták. Készítésük során először is a pohár karimáját bevonjuk cukorral. A crustákat rázókehelyben készítjük. Dekorációnak narancshéj vagy citromhéjspirált teszünk.
Atlantic special crusta
5/10 gin
5/10 Triple-sec
1 narancs leve
Narancshéjspirál
Barackcrusta
6/10 Kecskeméti barackpálinka
2/10 Triple-sec
2/10 citromlé
1 kávéskanál porcukor
Citromspirál
Cseresznyecrusta
5/10 Kecskeméti cseresznyepálinka
2/10 brandy
2/10 Maraschino
1/10 citromlé
1 kávéskanál porcukor
Citromspirál
Mata Hari -crusta
5/10 Havanna rum
3/10 barackpálinka
2/10 narancslé
½ kávéskanál porcukor
Narancshéjspirál
Meggycrusta
8/12 meggylé
2/12 narancslé
2/12 citromlé
1 kávéskanál porcukor
Narancsspirál
Paradicsomcrusta
8/12 paradicsom-ivólé
3/12 citromlé
1/12 narancslé
1 kávéskanál porcukor
Citromspirál